Villkor

VAR NOGA med att ange rätt mailadress och telefonnummer utifall jag behöver komma i kontakt med dig. När din order är klar får du mail med betalningsuppgifter. Om du inte betalar inom 14 eftr att betalningsanvisning skickats ut makuleras din beställning. Ta gärna kontakt med mig om du mot förmodan inte fått någon betalningsanvisning inom 2 veckor från att du lagt din beställning.

 

LEVERANSTID Alla artiklar görs för hand efter beställning och leveranstiden kan variera, leveranstiden ligger för närvarande på 6-12 arbetsdagar.

 

FRAKTAVGIFT Jag använder just nu mestadels PostNord, fast pris 58:- för alla ordrar.

 

Ångerrätt gäller i 14 dagar på obrukad vara. Kund står för returfrakt.

 

INTEGRITET Vår butik sköts av One.com. De ger oss tillgång till e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras delvis hos One.com, i databaser och i One.com-applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.

 

LÄNKAR När du klickar på länkar i shoppen, kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för integritetspolicys på andra webbplatser och uppmanar dig att läsa dessa webbplatsers integritetspolicys.

 

ÅLDERSGRÄNS Genom att godkänna dessa villkor bekräftar du att du är myndig eller har målsmans godkännande för ditt köp.

 

ÄNDRING AV VILLKOR Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet.

 

KONTAKT Mail: emma@horsma.se