Elevers ord

Milla Larsson


"Jag har haft problem med min häst som inte gick att lasta och som lätt stressade upp sig i olika situationer. När Emma kom hit första gången för att lastträna henne blev jag imponerad av hennes sätt att jobba på. Träningspassen gick så lugnt till, helt utan stress och tvång. Emma byggde upp hästens självförtroende och gjorde träningen rolig.


Med hennes kunskap tror jag inte något problem är för svårt att lösa. Jag gillar hennes sätt att bemöta hästarna på och hon är noggrann med att förklara vad hon gör när hon jobbar så jag som ägare ska förstå. Jag skulle inte tveka på att anlita Emma igen!"Jessica Sundén


Min stora nordsvensk är väldigt liten i sin egen trygghet, lite som Nasse i Nalle Puh. Han söker gärna närhet till mig och blir osäker när han ska göra något nytt. För att han ska kunna användas som rid- och körhäst behöver han få lära sig att hantera sig själv.


Träningen med Emma har på kort tid gett fantastiska resultat! Från att bli osäker när han ska gå längre än en meter ifrån mig, på volt eller rakt fram, till att gå runt iklädd en presenning!


Emma har ett arbetssätt som präglas av lugn, tydlighet och upprepning. En lektion innehåller mycket pauser för att låta allt sjunka in, både hos häst och människa. För enormt mycket handlar om hur mitt kroppsspråk uppfattas av hästen, så det gäller att ha koll på sig själv..."


Mamma Pernilla och dotter Tilda


"Tack vare bästa Emmas lastträning så kunde vi åka iväg själva på hoppträning idag! Vi lastade Fay både dit & hem utan några problem, gick på direkt och var helt lugn i transporten!! Helt otroligt från att försökt få på henne i flera timmar. Om ni har problem med svårlastad häst, så rekommenderar vi absolut Emma"


Kaja Lindberg Palm


"Jag trodde jag kände min häst väl och att vi hade bra kommunikation oss emellan. Men Emma öppnade ett nytt sätt att tänka och förstå min häst. Jag har lärt mig jättemycket och förstår min häst på ett helt nytt sätt! Otroligt kul att få ta del ut av Emmas kunskap!"Pia Fagerberg


"Texas och jag skulle skapa något nytt. Vi använde traditionell NH men jag upplevde att han behövde bryta alla vanor från förr och lära både sin kropp och sin hjärna nytt mönster. Han löd men "stängde av" och bearbetade aldrig något och jag hade slut på idéer. Emma hjälpte oss massor genom att ge oss ett nytt redskap att träna efter. Min häst svarade direkt och vips så funkade kommunikationen betydligt bättre och han möter omvärlden betydligt mer konstruktivt än förut och jag har fått nya ögon.


Jag har även provat NLP-coaching hos Emma och måste säga att det släpper på mentala blockeringar kanonbra. Jag hoppas att fler får upp ögonen för vad hon kan erbjuda och vågar ta sig sjäva och sitt hästägande till en ny nivå


Tack för hjälpen Emma!"

Anita och Anna


"Vi tycker att träningen hjälpt oss i den vardagliga hanteringen med hästarna. Vi upplever att vi fått bättre kontakt med hästarna och tycker att Emma lär ut på ett pedagogiskt och bra sätt, genom att både berätta och visa."

HORSMA Hästcoachning

Hästcoach Emma Blad

Nössemarks-strand 120

668 91 ED

Tel: +4670 -384 10 30

Mail: emma@horsma.se

BG: 5051-3308

Godkänd för F-skatt