Villkor

VAR NOGA med att ange rätt mailadress och telefonnummer utifall jag behöver komma i kontakt med dig. När din order är klar får du mail med betalningsuppgifter. Ta gärna kontakt med mig om du mot förmodan inte fått någon betalningsanvisning inom 2 veckor från att du lagt din beställning, så inte något blivit fel.


LEVERANSTID Alla artiklar görs för hand efter beställning och leveranstiden kan variera, ungefärlig nuvarande leveranstid finns angivet i webshoppen sida.


FRAKT Jag använder mig av Postnords "skicka lätt". Fast fraktpris 65:- Jag kan skicka med Schenker eller DHL om så önskas, kontakta mig eller ange det i meddelandefältet i din beställning så ordnar vi det, priset kan då komma att regleras.


Ångerrätt gäller i 14 dagar på obrukad vara. Kontakta mig om du vill göra återköp. Så snart oskadd vara finns hos mig och jag har dina uppgifter för inbetalning återfår du dina pengar. Kund står för returfrakt.


Garanti gäller i 1 år på alla varor. Normalt slitage ersätts inte.


INTEGRITET Vår butik sköts av One.com. De ger oss tillgång till e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras delvis hos One.com, i databaser och i One.com-applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.


LÄNKAR När du klickar på länkar i shoppen, kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för integritetspolicys på andra webbplatser och uppmanar dig att läsa dessa webbplatsers integritetspolicys.


ÅLDERSGRÄNS Genom att godkänna dessa villkor bekräftar du att du är myndig eller har målsmans godkännande för ditt köp.


ÄNDRING AV VILLKOR Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet.


KONTAKT Mail: emma@horsma.se